Totalul afișărilor de pagină

vineri, 26 noiembrie 2010

Declaratii nerostite..

Plecaciune tie, cea mai minunata dintre dureri!
Oh, tu durere placuta,tu suferinta cu alin, tu salvarea binecuvantata a vietii, tu iubire..
Necuvantul exprima frumusetea ta;sarmanul se minuneaza de bogatiile hotarelor tale infinite; orbul se bucura de splendoarea privelistelor tale incantatoare;surdul iti inalta imnuri incomparabile la auzul carora, chiar ingerii sensibilizati de grandioasele versuri si placuta muzicalitate, plang cu lacrimi de viata-pe meleagurile cerurilor..
Infirmul strabate, in fuga,stradutele aurite ale cetatii eterne;daltonistul prooroceste despre miliardele de culori ce iti invaluie trupul inmiresmat cu parfumul fermecatoarelor primaveri;
Nenorocitul mediteaza, in pacea ta,la fericirea nemaintalnita de nimeni-niciodata, asa fericire cum numai lui , tu i-ai descoperit.
Cine sunt eu ca sa te pot descrie?
Oare pot doi ochii sa te cuprinda? doua buze, pot oare,exprima toata splendoarea, maretia si lauda ce ti se cuvine? sau...pot doua maini cantari greutatea bogatiilor nenumarate cu care esti, de veacuri,impodobita?
Oare pot doua picioare parcurge de la un cap la altul infinitele strazi de margaritar..ale inexpugnabilei tale cetati?..temelia sa este formata din impecabile cristale ale puritatii umane.
Nu poate mintea mea, marginita, sa cuprinda nemarginirea...iar inima-mi muritoare,cuprinde nemurirea.
Nu!!!..insa te vreau..aspir spre perfectiunea ta iubire!
Vreau sa-ti rapesc o minuscula ramasita din praful cazut in umbra ta.
Vreau sa simt o picatura din puterea ta..ce poate muta si muntii din loc
Vreau ca dragostea unei clipe, din eternintatea dorintelor tale, sa fie imprimata in sufletul meu. Ajuta-ma sa intelg o farama din intelpciunea-ti care transforma si nimicul in absolut.
Rugaminti fierbinti inalt catre tine fiica a biruintei; trimite o raza din inestimabila ta pace care sa-mi inunde inima cu binecuvantarile oferite infrantului ce isi cere iertare la tine..iubire, luceafarul stralucitor de dimineata!!
Şi Duhul şi Mireasa zic: "Vino!" Şi cine aude, să zică: "Vino!"(Apocalipsa 22:17
Cel ce adevereşte aceste lucruri, zice: "Da, Eu vin curând." (Apocalipsa22:20)


Dumnezeu este dragoste!!

Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău, nu se bucură de neleguire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul. Dragostea nu va pieri niciodată." (1 Corinteni 13:4-8a).

Un comentariu: